Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen?

Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling bij ons via een beveiligde verbinding te voltooien. Om te betalen op onze webshop kun je gebruik maken van:

 • iDEAL
  Met iDeal kun je direct online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.
 • Bancontact (voor Belgische klanten)
  Belgische klanten kunnen gemakkelijk betalen met de fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.
 • Creditcard
  Je kunt betalen met MasterCard of VISA. Als je creditcardaankoop is goedgekeurd, wordt het geld direct gereserveerd en ontvang je een bevestiging van de bestelling per e-mail.  Je creditcard wordt gedebiteerd zodra we je bestelling verzenden. Als de creditcardtransactie niet geaccepteerd wordt, dan wordt je bestelling geannuleerd. Neem in dat geval contact op met je bank of creditcardmaatschappij.

Mijn creditcard wordt niet geaccepteerd, hoe kan dat?

Dat is vervelend. Wij helpen jou graag verder.

 1. Neem even contact op met jouw creditcardmaatschappij om te informeren wat er misgaat. Vaak kunnen zij dat meteen zien.
 2. Is er volgens hen niets mis? Verwijder de cookies of plaats jouw bestelling in een andere browser of met een ander apparaat.
 3. Is de betaling nog steeds niet voltooid? Dan staan wij klaar om jou verder te helpen. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik een cadeaubon ook online besteden?
Een cadeaubon is momenteel enkel inwisselbaar in de fysieke winkel. 

Hoe kan ik in de winkel betalen?

In onze fysieke winkel kun je met contant geld, pin of creditcard betalen.